Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Tilgang på fotoarkivene

Foto tilgjengelig på nett

Vi arbeider for at flest mulig bilder skal være tilgjengelige for publikum. Over 55 000 motiver er digitalisert og om lag 20 000 av disse kan du se på Digitalt Museum. Her kan du kan bestille, laste ned eller dele bildene i sosiale medier. Widerøes bilder fra Levanger og Verdal kommuner finner du på Levanger kommunes kartsider. 


Foto tilgjengelig via manuelle søk, personvern  

Søker du etter et fotografi etter noen spesielt og du har ikke funnet det på nett, kan vi allikevel hjelpe deg ved at vi søker i  protokollene manuelt og finner fram negativet. 

Fotosamlingen er svær, på flere hundre tusen negativer, og bildene trenger konservering før digitalisering, det vil derfor ta litt tid før alle er tilgjengelig på nett. 

Svært mange av studiobildene er portretter av nålevende mennesker som har krav på personvern og disse kan ikke publiseres uten samtykke. Ta gjerne kontakt dersom du leter er en slektning eller deg selv som liten!

Bestilling av bilder

Bestilte bilder leveres fortinnvis digitalt og vi  anbefaler det til private kunder. Museet printer fra arkivet for utstilling og utstmykking etter faste satser. 

Museet tar bruksvederlag av kommersielle aktører.  

Vi leverer til svært reduserte priser eller gratis til ideele organisasjoner som historielagt til bruk i publikasjoner .

Ved bearbeiding Photoshop ut over det normale beregnes et tillegg på kr. 750 pr. time inklusiv moms. Dersom bildet har store skader får kunden et prisoverslag.

Rådgiving egne bilder

Museet yter også rådgivning og tjenester vedrørende fotobevaring, overfor andre museer, organisasjoner, lag og foreninger. Også enkeltpersoner er velkomne hit dersom de har spørsmål omkring behandling og oppbevaring av fotografier.

Mer om fotobevaring


Bruksvederlag gjelder offentliggjøring kommersielle aktører
kolonne til venstre inkluderer mva

Bøker/tidsskrift 1188- 950
Forside/omslag: 1875,- 1500
Forskning/privat bruk 375,- 300
Internett/utstill 750,- 600
Interiørutsmykning: Ta kontakt med museet.

Vi gir rabatt ved større bestillinger.

Kopipriser inkl mva gjelder print Kolonne til venstre inkluderer mva

A1
(594x841mm)
1250,- 1000,-
A2 (420x594mm) 937 750,-
A3 (297x420mm) 625 ,- 500 .-
A4 (210x297mm) 375,- 300,-
Minstepris Mindre enn A4 250 200
Multikopi samme motiv Etter avtale Etter avtale

Bøker :. og det ble farger..", 
Av Levanger Museum. Pris: kr  100,-

Share on Facebook

Logg inn